Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.03.2021

Wedstrijd Wonder Woman 1984

door Vertigo

Diana Prince aka Wonder Woman komt in de jaren tachtig oog in oog te staan met de levensgevaarlijke Cheetah en de geflopte zakenman Max Lord.

In Wonder Woman 1984 kruipt Gal Gadot wederom in de huid van de powervrouw uit de titel en Kristen Wiig neemt de rol van Cheetah op zich. Daarnaast zorgt de regie in de bekwame handen van Patty Jenkins opnieuw voor visueel vuurwerk.

Door de coronacrisis kon je deze blockbuster helaas niet op het grote scherm zien, dus doe mee en win een van de blu-ray’s om dit spetterende vervolg in je eigen huiskamer te ontdekken. Het onderstaande formulier invullen volstaat om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.