Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.03.2021

Wedstrijd Yummy

door Vertigo

Een verliefd koppel trekt naar een Oost-Europees ziekenhuis gespecialiseerd in plastische chirurgie. Reden: zij wil een borstverkleining. Wat een zorgeloze trip moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer hij de uitbraak van een virus veroorzaakt dat mensen in bloeddorstige zombies transformeert.

Yummy is een spetterende Vlaamse horrorfilm waarin de nadruk ligt op stoute humor en gore slachtpartijen. In dit staaltje onversneden fun zijn er hoofdrollen voor Maaike Neuville, Bart Hollanders en Clara Cleymans.

Wij mogen van deze film enkele elpees en dvd’s weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. Geen vraag deze keer, maar gewoon even aangeven welke prijs je voorkeur draagt.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.