Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

18.03.2021

Wedstrijd dvd-collectie Nederlands Film Erfgoed WW II

door Vertigo

Nederlands Film Erfgoed WW II bevat zes bijzondere oorlogsfilms van Nederlandse bodem, met als resultaat een uniek overzicht van de Nederlandse filmgeschiedenis.

In de box vind je – in chronologische volgorde – de klassiekers De overval (1962), Het meisje met het rode haar (1981), Voor een verloren soldaat (1983), De ijssalon (1985), In de schaduw van de overwinning (1986) en Pastorale 1943 (1987).

Geïnteresseerd in films over de Tweede Wereldoorlog? Goed nieuws, want wij mogen enkele exemplaren van deze box weggeven. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op Facebook, Twitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.