Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.02.2021

Wedstrijd Trolls World Tour

door Vertigo

Poppy en Branch ontdekken dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen.

Trolls World Tour is het even swingende vervolg op zijn voorganger uit 2016. De Dance Party Edition voor in de huiskamer bevat onder meer stap-voor-stapinstructies om de nieuwste en coolste dansmoves te leren en alle songteksten waarmee je thuis de ultieme Sing Along organiseert.

Wil je dit swingende feestje in jouw woonkamer organiseren? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Trolls World Tour
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.