Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.02.2021

Wedstrijd A Girl Missing

door Vertigo

De verpleegkundige Ichiko voelt zich bij de Oisho’s bijna een lid van de familie. Ze verzorgt niet alleen de grootmoeder, maar heeft ook een hechte vriendschap met Motoko, de oudste kleindochter. Maar wanneer Motoko’s jongere zusje Maki verdwijnt en niet veel later Ichiko’s neef wordt genoemd als de ontvoerder, ontstaat er een breuk tussen de familie Oisho en Ichiko.

A Girl Missing, van regisseur Koji Fukada, is een spannende psychologische thriller, die twee tijdlijnen vernuftig door elkaar laat lopen. Alfred Hitchcock zou ongetwijfeld tevreden knikken.

Wil je deze interessante genreoefening zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD A Girl Missing
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: