Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.03.2020

Wedstrijd Torpedo

door Vertigo

1943. Onder leiding van de nazi-hatende Stan probeert een Belgisch zootje ongeregeld een lading uranium van Belgisch Congo naar de VS te transporteren… in een gammele duikboot. De missie zou wel eens de uitkomst van de oorlog kunnen bepalen.

Torpedo is puur Hollywoodentertainment, maar dan van Vlaamse makelij. Deze mix van The Dirty Dozen,Das Boot en Inglourious Basterds kan bovendien rekenen op een topcast met onder meer Koen De Bouw, Sven De Ridder, Ella-June Henrard, Bert Haelvoet en Stefan Perceval.

Liefhebbers van ouderwets oorlogsavontuur, goed nieuws! Vul het onderstaande formulier in en wie weet, torpederen wij je brievenbus wel met een van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”704″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.