Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

06.03.2020

Wedstrijd Doctor Sleep

door Vertigo

Wanneer de volwassen Danny Torrance de tiener Abra ontmoet, wordt hij gedwongen de demonen te trotseren die hem achtervolgen sinds de tragische gebeurtenissen met zijn vader in het Overlook Hotel. Abra beschikt immers net als Danny over telepathische krachten en wordt opgejaagd wordt door een bende vampierachtige wezens die het gemunt hebben op mensen met de shining.

Doctor Sleep, de sequel op The Shining, zweert trouw aan het bronmateriaal van Stephen King, maar situeert zich wel binnen het universum van Stanley Kubricks gevierde verfilming van het boek. Ewan McGregor stond al lang niet meer zo intens te spelen.

Wil je deze huiversequel winnen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Je slaap hoef je er niet voor te laten, wel moet je het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Doctor Sleep
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.