Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.01.2020

Wedstrijd Tolkien

door Vertigo

De jonge schrijver J.R.R. Tolkien vindt vriendschap, moed en inspiratie bij een groep gelijkgestemden op zijn school. Hun band wordt in de loop der jaren alleen maar sterker, maar dreigt te eindigen met het begin van de Eerste Wereldoorlog. Al deze ervaringen en de liefde voor zijn muze Edith Bratt inspireerden hem uiteindelijk tot het schrijven van zijn wereldberoemde Midden-aarde-romans.

Tolkien geeft een bijzondere inkijk in de man achter de schrijver. Tom of Finland-regisseur Dome Karukoski is zelf een van de miljoenen fans van de fantasieschrijver en die liefde spat van het scherm.

Wil je zelf ook graag de man achter de Midden-aarde-mythe leren kennen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier en wie weet, valt er binnenkort een exemplaar in jouw brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”675″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.