Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.01.2020

Wedstrijd Ad Astra

door Vertigo

Wanneer de aarde getroffen wordt door een mysterieuze alles bedreigende stroomstoot, begint astronaut Roy McBride aan een gevaarlijke tocht in ons zonnestelsel. Op die odyssee probeert hij ook de waarheid te achterhalen over de mislukte missie van zijn vader, die al 30 jaar vermist is.

Met Ad Astra verlegt regisseur James Gray opnieuw zijn grenzen. Deze psychologische sciencefictionfilm laat zich misschien nog het best omschrijven als een mix van 2001: A Space Odyssey en Apocalypse Now. Brad Pitt is briljant als het ijselijk hoofdpersonage.

Wil je deze ruimteparel graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”674″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.