Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.03.2021

Wedstrijd The Witches

door Vertigo

Wanneer Luke samen met zijn grootmoeder op de vlucht slaat voor een stel heksen, zoeken zij hun toevlucht in het luxueuze Grand Orleans Imperial Island Hotel. Dat blijkt echter de locatie te zijn waar de opperheks met haar trawanten snode plannen smeedt om alle kinderen uit te roeien.

Met The Witches blaast regisseur Robert Zemeckis nieuw leven in het klassieke boek van Roald Dahl. Hij verplaatst de setting naar het Alabama van de jaren 60, injecteert de boel met een karrenvracht zwarte humor en kan met Anne Hathaway terugvallen op een zich helemaal smijtende hoofdheks.

Wil je deze nieuwe bewerking van een rasechte klassieker graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”821″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.