Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.03.2021

Wedstrijd Happiest Season

door Vertigo

De eerste ontmoeting met de familie van je vriendin kan zenuwslopend zijn. Maar het wordt nog moeilijker als je van plan bent haar tijdens het jaarlijkse kerstdiner ten huwelijk te vragen. Als Abbey er echter achter komt dat Harper haar familie niets over hun relatie heeft verteld en zelfs niet eens weten dat ze gay is, gaat ze twijfelen aan de vriendin die ze dacht te kennen.

Happiest Season is een romantische kerstkomedie waarin op hilarische wijze de verschillende emoties rond acceptatie van je familie, jezelf zijn en proberen om de kerstsfeer niet te verpesten, aan bod komen. Met een leuke sterrencast, aangevoerd door Kristen Stewart en Mackenzie Davis.

Wil je nog even terugkeren naar die o zo gezellige kerstvibe? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg van deze charmante komedie. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”822″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.