Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.02.2021

Wedstrijd The Secret: Dare to Dream

door Vertigo

De jonge weduwe Miranda Wells worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan ontmoet ze de aantrekkelijke Bray Johnson. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Maar Bray draagt ook een geheim met zich mee.

The Secret: Dare to Dream, gebaseerd op de bestseller van Rhonda Byrne, is een romantisch drama met hoofdrollen voor Katie Holmes en Josh Lucas. In de regiestoel zetelt Andy Tennant, die eerder films als Hitch en The Bounty Hunter inblikte.

Wil je graag een avondje knus met je partner op de bank kruipen? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s van deze ideale zwijmelfilm weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD The Secret
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.