Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.02.2021

Wedstrijd Lovecraft Country

door Vertigo

Atticus Freeman is een jonge oorlogsveteraan die samen met een vriendin en zijn oom door het Amerika van de jaren vijftig trekt op zoek naar zijn verloren vader. Onderweg gaan ze de strijd aan met racisten en tal van andere monsters.

Lovecraft Country, gebaseerd op de boeken van H.P. Lovecraft, is een baanbrekende reeks die horror en brandend actuele thema’s door elkaar gooit en overgiet met een surreëel en absurdistisch sausje. Kortom, alweer een te ontdekken pareltje uit de HBO-stal.

Wil je deze serie graag zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s van het eerste seizoen weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Lovecraft Country
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.