Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.11.2019

Wedstrijd The Professor and the Madman

door Vertigo

Tijdens het samenstellen van de Oxford English Dictionary krijgt professor James Murray hulp van oorlogsveteraan William Minor, die maar liefst tienduizend definities verschafte. Wanneer de toezichthoudende commissie aan William een credit wil geven voor zijn bijdrage blijkt dat hij patiënt is in een kliniek voor gestoorde criminelen.

Het op feiten gebaseerde The Professor and the Madman teert volledig op het indrukwekkende samenspel van hoofdacteurs Mel Gibson en Sean Penn, die dit historisch drama moeiteloos tot leven wekken.

Wil je deze verborgen passage uit de Engelse geschiedenis in je huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. 10.000 woorden opsturen is niet nodig, enkel je gegevens achterlaten via het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Professor and the Madman
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.