Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.11.2019

Wedstrijd The Beach Bum

door Vertigo

Moondog is een rebellerende stoner die leeft volgens zijn eigen regels. Hij was ooit een gerespecteerde dichter, maar dat leven heeft hij achter zich gelaten. Wanneer zijn rijke vrouw overlijdt en hij riskeert om de erfenis te mislopen, ziet hij zichzelf verplicht om zijn vroegere werk alsnog uit te brengen.

The Beach Bum is de nieuwste film van Harmony ‘Spring Breakers’ Korine met hoofdrollen voor Matthew McConaughey, Snoop Dogg en Zac Efron. Het resultaat is een waanzinnige trip, waarvan je onmogelijk niet high van kunt worden.

Wil je deze stonerkomedie graag met enkele vrienden in je privé-bioscoop bekijken? Laat dan zeker je gegevens achter via het onderstaande formulier om kans te maken op één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Beach Bum
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.