Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

20.11.2020

Wedstrijd The Piano

door Vertigo

Midden 19e eeuw. De stomme Ada trekt samen met haar dochtertje en piano naar Nieuw-Zeeland voor een gearrangeerd huwelijk met de rijke landeigenaar Stewart, maar wordt al snel begeerd door George, een lokale arbeider op de plantage.

De Gouden Palm was slechts het startschot. The Piano scoorde in 1993 een duizelingwekkende dosis goeie recensies en prijzen. De Nieuw-Zeelandse Jane Campion won een Oscar voor haar scenario, Holly Hunter voor haar hoofdrol en de amper elfjarige Anna Paquin voor haar bijrol.

The Piano verschijnt op blu-ray in een gerestaureerde versie en wij mogen daar enkele exemplaren van weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”790″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.