Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

20.11.2020

Wedstrijd Bacurau

door Vertigo

Na de dood van haar oma Carmelita keert kleindochter Teresa voor de begrafenis terug naar haar geboortedorp Bacurau in het afgelegen droge noordoosten van Brazilië. Als de inwoners ontdekken dat hun woonplaats verdwenen is van alle navigatiesystemen en dat de telefoonverbindingen niet meer werken, blijkt dit slechts de voorbode van een hele reeks vreemde gebeurtenissen.

Bacurau is een bijzondere mix van geëngageerd drama, western, horror en sciencefiction, die zich afspeelt in de nabije toekomst. Met zijn eerdere films haalde co-regisseur Kleber Mendonça Filho zich al de toorn van conservatief Brazilië op de hals en dat is nu niet anders.

Wil je deze cinefiele topper graag in de eigen huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier en wie weet, belandt er wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: