Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.12.2020

Wedstrijd The Outpost

door Vertigo

The Outpost zoomt in op de slag om Kamdesh op 3 oktober 2009. 53 Amerikaanse militairen werden toen in de buitenpost waar ze gestationeerd waren aangevallen door ruim 300 talibanstrijders.

Voor The Outpost baseerde regisseur Rod Lurie, die zelf een militair verleden heeft, zich op een waargebeurd verhaal over een buitenpost die na dit conflict nooit meer gebruikt zou worden. Hoofdrollen zijn er voor onder andere Orlando Bloom en Scott Eastwood.

Wil je deze meeslepende oorlogsfilm, die deze zomer ook in onze bioscopen te zien was, graag op het kleine scherm ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Je hoeft er ons niet voor komen belegeren, het onderstaande formulier invullen volstaat.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”796″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.