Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.12.2020

Wedstrijd Mad Max Anthology

door Vertigo

In de postapocalyptische actiefranchise Mad Max zien we hoe de anti-held uit de titel het opneemt tegen iconische schurken als Toecutter (Mad Max), Lord Humungus (The Road Warrior), Aunt Entity (Beyond Thunderdome) en Immortan Joe (Fury Road).

George Miller stond vier keer aan het roer van deze bejubelde franchise. Mel Gibson brak er eind jaren 70 (en begin jaren 80) mee door. En in het dertig jaar na de derde verschenen vierde deel mocht Tom Hardy de honneurs waarnemen aan de zijde van een uitmuntende Charlize Theron.

De volledige reeks is nu op blu-ray verkrijgbaar in de Mad Max Anthology. Wil je graag zo’n box winnen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”797″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.