Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.07.2020

Wedstrijd The Lighthouse

door Vertigo

Op een schiereiland in de buurt van Nova Scotia, omgeven door Atlantische Oceaan, worden anno 1890 twee vuurtorenwachters geconfronteerd met hun eenzaamheid. Langzaam maar zeker verliezen ze allebei hun verstand en wordt hun waakpost het decor van een ware nachtmerrie.

The Lighthouse is al een kritisch succes sinds zijn wereldpremière op het Filmfestival van Cannes vorig jaar. Robert Pattinson en Willem Dafoe schitteren in deze hypnotiserende trip van The Witch-regisseur Robert Eggers.

Wil je deze instant-culthit graag aan je collectie toevoegen? Dat kan, want wij mogen enkele blu-ray’s weggeven. Je hoeft er geen gekke dingen voor te doen, enkel het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”739″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.