Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

03.07.2020

Wedstrijd A Beautiful Day in the Neighborhood

door Vertigo

Een cynische journalist krijgt de opdracht een stuk te schrijven over Fred Rogers, een tv-presentator met een hart van goud en immer optimistische inborst. Door zijn gesprekken met Mister Rogers weet de journalist zijn eeuwige bitterheid te overwinnen.

A Beautiful Day in the Neighborhood is een warm aandoenlijk drama, waarin Tom Hanks andermaal een glansprestatie neerzet als de in Amerika razend populaire tv-figuur. Hij hield er niet voor niets opnieuw een Oscarnominatie aan over.

Aangezien deze film in België helaas de zalen niet haalde, is deze dvd-release ineens ook zijn première. Wij geven enkele dvd’s weg voor wie deze film graag wil ontdekken. Vul het onderstaande formulier in en mogelijk valt er binnekort een exemplaar in a beautiful mailbox in your neighborhood.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.