Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

12.03.2021

Wedstrijd The Last Vermeer

door Vertigo

Joseph Piller is een soldaat die onderzoek doet naar de bekende Nederlandse kunstenaar Han van Meegeren. Die wordt ervan beschuldigd samen te zweren met de nazi’s. Ondanks de toenemende bewijzen raakt Piller steeds meer overtuigd van van Meegerens onschuld.

The Last Vermeer is een boeiende, op feiten gebaseerde dramathriller die zich net na de Tweede Wereldoorlog afspeelt. The Square-acteur Claes Bang overtuigt in de hoofdrol en wordt geflankeerd door Guy Pearce en Vicky Krieps.

Wil je deze minder bekende geschiedenisbladzijde in je huiskamer ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.