Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.03.2021

Wedstrijd Beau Séjour 2

door Vertigo

Zeebrugge. Voormalig marinecommandant Maurice ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van de zeilboot Beau Séjour. Hij gelooft niet dat hij zelfmoord heeft gepleegd en wil zijn familie ervan overtuigen dat er meer aan de hand is. Daarom begint hij zijn eigen dood te onderzoeken.

Beau Séjour neemt voor zijn tweede seizoen de set-up van het eerste over, maar vertelt voor de rest een volledig nieuw verhaal. Gene Bervoets schittert in de hoofdrol van deze spannende en emotionele nagelbijter.

Voor wie de spanning stilaan ondraaglijk wordt: meedoen is de boodschap! Wij geven enkele dvd’s van dit tweede seizoen weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Indien je problemen ondervindt met het invullen van het formulier, vul het dan manueel in (en niet automatisch). Onze privacy policy vind je hier.