Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.07.2020

Wedstrijd The Invisible Man

door Vertigo

Cecilia zit gevangen in een gewelddadige relatie. Ze vlucht en wanneer haar ex plots overlijdt, hoopt ze dat alles achter de rug is. Maar de nachtmerrie begint dan pas echt: Cecilia wordt opgejaagd door een onzichtbare entiteit.

The Invisible Man is een nieuwe bewerking van het bekende verhaal zoals je nog nooit op het witte doek zag. Elisabeth Moss is de sterke vrouw in de hoofdrol, Saw-bedenker Leigh Whannell maakt indruk met een suspenserijke regie.

Wil je deze efficiënte nagelbijter graag aan je horrorverzameling toevoegen? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”744″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.