Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.07.2020

Wedstrijd Luce

door Vertigo

Tien jaar geleden adopteerden Amy en Peter hun zoon Luce uit Eritrea. De jonge Luce ontwikkelt zich niet alleen als een talentvolle atleet, maar ook als een modelstudent. Wanneer zijn leerkracht echter een alarmerende ontdekking over Luce doet, worden Amy en Peter geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

Luce is een intelligente, genuanceerde thriller, die met beide voeten in het nu staat. Oude rotten Naomi Watts, Tim Roth en Octavia Spencer stellen niet teleur, maar de jonge revelatie Kelvin Harrison Jr. steelt de show in de titelrol.

Deze uitstekende film miste onterecht de bioscoop, dus is dit je kans om deze topper te ontdekken. Wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”743″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.