Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.09.2020

Wedstrijd The Grudge

door Vertigo

Nadat een jonge moeder haar familie in hun eigen huis vermoord heeft, wordt iedereen die het huis betreden heeft vervloekt. Een jonge rechercheur en een alleenstaande moeder en haar zoontje moeten zich plots zien te beschermen tegen demonische geesten.

Producer Sam Raimi voegt met deze The Grudge een nieuw hoofdstuk aan de bekende horrorsaga toe. Het resultaat is een film die zowel fans van originele huiverscènes als spannende thrillers zal weten te vermaken. Met onder meer Andrea Riseborough en Demian Bichir.

Wil je deze nagelbijter vanuit je sofa ondergaan? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Grudge
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.