Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

25.09.2020

Wedstrijd The Glorias @ Film Fest Gent 2020

door Vertigo

Van 13 tot en met 24 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must sees en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

The Glorias vertelt het waargebeurde verhaal van Gloria Steinem, een regelrecht feministisch icoon en een van de meest legendarische rolmodellen uit de moderne geschiedenis. Zij wordt in verschillende gedaantes vertolkt door Julianne Moore, Alicia Vikander, Lulu Wilson en Ryan Kira Armstrong. Deze vier actrices palmen elk een andere periode uit haar leven in. In deze kruising van een biopic en een roadmovie reizen de vier Gloria’s namelijk in een bus door het leven, en gaan ze zelfs met elkaar in gesprek. Cineaste Julie Taymor (Titus, Frida, Across the Universe) giet haar kenmerkende inventiviteit en durf in een oogverblindende en onconventionele meta-raamvertelling.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van The Glorias op 23 oktober om 14u15 in Sphinx Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

[formidable id=”772″]

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.