Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.06.2020

Wedstrijd The Farewell

door Vertigo

Wanneer de naar de VS verhuisde ouders van Billi erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om hun dochter niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China om indirect afscheid te nemen van oma.

Voor The Farewell haalde Lulu Wang de inspiratie bij haar belevenissen met haar eigen zieke grootmoeder. Zoals Ang Lee’s verwante tragikomedie The Wedding Banquet leidt een leugentje om bestwil tot een reeks tragikomische situaties. Met rijzende ster Awkwafina als Billi.

Wil je deze warme familiefilm graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”736″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.