Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.06.2020

Wedstrijd Charlie’s Angels

door Vertigo

Het detectivebureau van de mysterieuze Charles Townsend werkt tegenwoordig internationaal en zo raken zijn Angels verstrikt in een wereldwijd complot. Aangestuurd door Boz moeten ze ervoor zorgen dat een revolutionaire wapentechnologie niet in de verkeerde handen valt.

Deze nieuwste Charlie’s Angels is een ouderwetse verstand-op-nul-actiefilm, die nergens pretendeert meer te willen doen dan je een prettige avond op de bank te bezorgen. Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska vormen een leuk Angels-trio.

Wil je na een drukke werkdag wel eens onderuitzakken met pure popcornpret? Laat dan hieronder je gegevens achter en wie weet, bemachtig je zo wel één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”737″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.