Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.10.2020

Wedstrijd The Fanatic

door Vertigo

De autistische straatartiest Moose is een enorme filmfan. Wanneer het moment waarop hij aan zijn favoriete ster een handtekening zou kunnen vragen in het water valt, schakelt hij de hulp van een paparazzifotograaf in om dichter bij zijn idool te raken. In het begin zijn de pogingen om contact te zoeken nog onschuldig, maar de grens met stalking wordt al gauw erg dun.

The Fanatic is een spannende stalkingthriller met een manische John Travolta in de hoofdrol. In de regiestoel zetelt niemand Limp Bizkit-frontman Fred Durst.

Wil je deze thriller met nog eens een mooie rol voor John Travolta graag ontdekken? Goed nieuws, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Je hoeft er ons niet voor te stalken, het onderstaande formulier invullen volstaat.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray The Fanatic
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.