Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.10.2020

Wedstrijd La Llorona

door Vertigo

Dertig jaar na de genocide in Guatemala gaat de veroordeelde oud-legeraanvoerder Enrique Monteverde door een vormfout vrijuit. Terwijl de protesten van de bevolking op straat steeds luider klinken, trekt hij zich met zijn familie en personeel terug in zijn luxueuze villa. Met de komst van de mysterieuze Alma, een nieuwe bediende, beginnen de gruweldaden uit het verleden de familie echter te teisteren.

La Llorona is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante. Dit magisch-realistisch en politiek drama maakt deel uit van een trilogie, waarmee Bustamente de problemen in zijn thuisland aankaart.

Wil je deze cinefiele topper, die vorig jaar op het Filmfestival van Venetië in de prijzen viel, graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD La Llorona
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.