Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

02.05.2020

Wedstrijd Star Wars: The Rise of Skywalker

door Vertigo

Star Wars: The Rise of Skywalker gaat een jaar na de gebeurtenissen uit The Last Jedi van start. Slaagt Kylo Ren erin om Rey naar de Dark Side te verleiden? En wie komt er als grote overwinnaar uit de bus in het onvermijdelijke duel tussen de Resistance en de First Order?

The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams sluit met The Rise of Skywalker de Skywalker-saga af met een episode, waarin hij alle lovers en haters probeert te verzoenen, met als resultaat een potent sf-avontuur voor jong en oud.

Op de fysieke release van Star Wars: The Rise of Skywalker is het nog wachten tot juni, maar wij geven enkele iTunes-codes weg om de film nu al vanuit uw kot te beleven. Laat je gegevens hieronder achter en maak kans op zo’n code.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”721″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.