Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

29.09.2020

Wedstrijd Robbe De Hert-viering @ OLT Rivierenhof Deurne

door Vertigo

Een enorme levensvreugde, een meer dan gezonde dosis je-m’en-foutisme en vooral een koppige drive om films te maken en te blijven maken: dat is regisseur Robbe De Hert. Geboren in 1942, gestorven augustus 2020.

Op 4 oktober organiseert Take Care in OLT Rivierenhof een avond waarop we Robbe geire zouden inviteren. Om zijn beelden te bekijken, om nog eens goed te lachen om de onnozelheden van die moeilijke Antwerpeneiren, om nog eens ‘Schat’ tegen elkaar te zeggen. Zo’n avond waarop Robbe niet zou mogen ontbreken, want ‘dit is toch één van de schoonste plekken van ’t Stad’. Dixit Robbe, de eeuwige rebel. Leve Robbe. Robbe Leeft. Meer info vind je hier.

Op de gastenlijst prijken onder meer Prins Laurent, Kris Verdonck, Michael Pas, Nic Balthazar, Tom Lanoye, Erik van Looy, Pascale Platel, Jan Leyers en nog vele anderen.

En jij kan er ook bij zijn! Laat je naam en gegevens achter via het onderstaande formulier en maak kans op een duoticket.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Tickets Robbe Leeft
Bezig met versturen

 

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.