Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.02.2020

Wedstrijd Piranhas

door Vertigo

In een oude wijk in Napels ziet de 14-jarige Nicola hoe maffialeden zijn moeder afpersen en met hun macht pronken. Samen met enkele vrienden stort Nicola zich op de kleine criminaliteit, maar al snel krijgt hij genoeg zelfvertrouwen om de oude gangsters van de macht te verdrijven.

Piranhas is net als Gomorra gebaseerd op het werk van de door de Camorra bedreigde auteur Roberto Saviano. Het resultaat is opnieuw een waarachtig docudrama, dat ook de nodige suspense herbergt.

Wil je deze Teenage Godfather graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Afpersen moet je er ons niet voor doen, wel je gegevens achterlaten via het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Piranhas
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.