Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

14.02.2020

Wedstrijd A Rainy Day in New York

door Vertigo

A Rainy Day in New York vertelt het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een romantisch weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend onverwacht in een puinhoop.

Met A Rainy Day in New York, zijn vijftigste film als regisseur en scenarist, tekent Woody Allen voor een heerlijke romantische klucht, waarin op topniveau geacteerd wordt door een sterrencast, bestaande uit onder meer Timothée Chalamet, Elle Fanning, Jude Law en Liev Schreiber.

Liefhebbers van het werk van Woody Allen: doe mee! Wij geven enkele dvd’s weg van zijn nieuwste worp en het enige dat je moet doen om kans te maken op eentje is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD A Rainy Day in New York
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.