Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.03.2020

Wedstrijd Parasite

door Vertigo

Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in fikse geldnood. Wanneer zoonlief Ki-woo met een vervalst diploma een baantje als privéleraar scoort bij de rijke familie Park, betekent dat het begin van een waanzinnig avontuur.

Parasite, de nieuwe film van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon Ho, is een maatschappijkritische thriller die op entertainende wijze het klassensysteem in het Aziatische land op de korrel neemt. Een pareltje dat meer dan terecht zowel de Gouden Palm als de Oscar voor Beste Film veroverde.

Wie deze Oscarwinnaar nog niet gezien heeft of wie er graag nog eens van wie genieten, goed nieuws! Wij geven namelijk enkele blu-ray’s weg van dit pareltje. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op eentje. Wel graag je echte gegevens invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”709″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: