Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.07.2020

Wedstrijd My Spy

door Vertigo

Na een mislukte missie krijgt een CIA-agent JJ een undercovermissie om zijn job te redden: een familie wapenhandelaars observeren. Hij wordt echter al snel ontmaskerd door Sophie, het 9-jarige dochtertje van de familie. Zij belooft hem niet te verraden, maar in ruil moet hij haar een spionnenopleiding geven.

In navolging van collega-spierbundels als Arnold Schwarzenegger, Hulk Hogan en Vin Diesel mag in My Spy de robuuste actieheld Dave Bautista zijn comedy chops etaleren. Deze mix van Kindergarten Cop en The Pacifier levert exact het familie-entertainment dat je verwacht.

Wil je deze film graag met je familie ontdekken? Vul dan snel het onderstaande formulier in, want wij geven enkele blu-ray’s weg.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray My Spy
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.