Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.07.2020

Wedstrijd Fantasy Island

door Vertigo

De raadselachtige Mr. Roarke zorgt er op het tropisch eiland uit de titel voor dat de geheime dromen van zijn gasten vervuld raken. De dromen slaan echter al gauw om in nachtmerries, waarbij de gasten het mysterie van het eiland moeten ontrafelen om levend weg te raken.

Fantasy Island is gebaseerd op de gelijknamige tv-reeks. In tegenstelling tot zijn voorganger trekt deze bioscoopversie van Blumhouse meer de huiverkaart Al mag er ook af en toe gelachen worden.

Wil je deze zichzelf niet al te serieus nemende horrorfilm graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort wel een exemplaar in je brievenbus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Fantasy Island
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.