Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

31.07.2020

Wedstrijd Muidhond

door Vertigo

Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij wil het verleden laten rusten en trekt opnieuw in bij zijn moeder. Hij neemt zich voor een beter mens te worden en ook al houdt hij zich strikt aan de regels, wordt hij danig op de proef gesteld wanneer een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen.

Muidhond is een aangrijpende en gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij. Patrice Toye, die met deze film op het Filmfestival van Gent de Publieksprijs won, tekent voor een film met veel sfeer en nuance.

Wil je deze pakkende prent van eigen bodem zelf ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele dvd’s weg. Vul het onderstaande formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd DVD Muidhond
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.