Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

31.07.2020

Wedstrijd Bloodshot

door Vertigo

Een schimmig beveiligingsbedrijf weet met nanotechnologie de overleden soldaat Ray Garrison weer tot leven te wekken. De transfusie heeft van hem een onstopbare moordmachine gemaakt. Ray zint echter op wraak en probeert te achterhalen wie hem dit aangedaan heeft.

Bloodshot is een actiespektakel, die je gerust een mix van ninetiestoppers Total Recall, Universal Soldier en Terminator 2 mag noemen. Met Vin Diesel scoorde deze gewelddadige film alvast de juiste hoofdacteur op de juiste plaats.

Fans van scifi-actieknallers, niet twijfelen, maar meedoen! Wij geven enkele blu-ray’s weg en het enige dat je moet doen om kans te maken op eentje is het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”748″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.