Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

10.07.2020

Wedstrijd Little Women

door Vertigo

Little Women zoomt in op Marmee March en haar vier dochters: de vrijgevochten Jo, de rancuneuze Amy, de zachte Beth en de meegaande Meg. Vader March bevindt zich aan het front van de Amerikaanse burgeroorlog, waardoor de vijf vrouwen hun plan moeten trekken. De zussen zijn echter jongedames die zich de aandacht van nobele jongemannen laten welgevallen.

Scenariste-regisseuse Greta Gerwig presenteert met Little Women, de zoveelste verfilming van de Amerikaanse literaire klassieker, een feministisch kostuumdrama met een opvallende narratieve structuur. Met mooie rollen voor onder andere Saoirse Ronan, Florence Pugh en Timothée Chalamet.

Wil je deze met een stevige brok romantiek en sentiment gelardeerde kostuumprent graag ontdekken? Goed nieuws, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Gewoon het onderstaande formulier invullen volstaat.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”742″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.