Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

03.01.2020

Wedstrijd Good Boys

door Vertigo

Max, Thor en Lucas spijbelen, waarop een epische opeenstapeling van foute beslissingen volgt. Ze komen in aanraking met gestolen drugs, belanden in een paintball-gevecht en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden.

Good Boys toont op hilarische wijze wat er allemaal fout kan gaan op één dag. De makers van Superbad en Sausage Party presenteren met deze originele tienerprent met onder meer Jacob Tremblay een heerlijk aangebrande comedy-of-errors.

Interesse in deze hilarische film? Je hoeft er alvast geen kwajongensstreken voor uit te halen. Het onderstaande formulier invullen volstaat om kans te maken op één van de blu-ray’s die we weggeven.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”670″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.