Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.11.2020

Wedstrijd Full Metal Jacket

door Vertigo

Een groep jonge mariniers wordt ondergedompeld in de hel van een opleidingskamp onder leiding van de luidruchtige bullebak Hartman, die de toekomstige hellehonden als wormen behandelt in hun voorbereiding op de Vietnamoorlog.

Full Metal Jacket van regisseur Stanley Kubrick is een klassieker met hoofdletter K. Matthew Modine, Vincent D’Onofrio en R. Lee Ermey spelen de sterren van de hemel in deze beenharde en aangrijpende kroniek, die terecht geboekt staat als één van de beste oorlogsfilms aller tijden.

Een meesterwerk verdient het om in de best mogelijke omstandigheden bekeken te worden, dus geven wij enkele exemplaren van de 4K Ultra-blu-ray. Binnenkort in jouw brievenbus? Als je meedoet, maak je kans.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”792″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.