Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

27.11.2020

Wedstrijd De spiegel

door Vertigo

Tijdens een zware zenuwinzinking herbeleeft het naamloze hoofdpersonage zijn jeugd. Beelden van zijn geliefde moeder, zijn eerste vriendinnetje en het huis van zijn kinderjaren trekken voorbij. Maar ook de oorlog en de geschiedenis van de Russische natie komen aan bod.

Nostalgie, weemoed en dromen: Tarkovsky noemde De spiegel zijn meest persoonlijke film. De spiegel is alleszins dé archetypische Tarkovsky-film, waarin de menselijke ziel zich metafysisch verheft boven wuivende korenvelden.

Wil je deze uitdagende filmparel graag ontdekken? Dat kan. Wij geven enkele blu-ray’s weg van de minutieus gerestaureerde re-release. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken op een exemplaar.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”793″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: