Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.12.2019

Wedstrijd Dora and the Lost City of Gold

door Vertigo

Dora heeft bijna haar hele leven de jungle verkend, maar staat nu voor haar grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Als haar ouders op mysterieuze wijze verdwijnen tijdens hun zoektocht naar de Verloren Stad van Goud, trekt Dora met een groepje slecht voorbereide klasgenoten op reddingsactie.

Dora and the Lost City of Gold is een avonturenfilm voor jong en oud, gebaseerd op de gelijknamige Nickelodeon-serie. Noem Dora gerust de avontuurlijke tienerversie van Indiana Jones en Lara Croft.

Liefhebbers van het betere jeugdavontuur, goed nieuws: wij geven enkele blu-ray’s weg. Een schattenjacht hoef je er niet voor te ondernemen, wel best het onderstaande formulier invullen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”664″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.