Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

20.12.2019

Wedstrijd Come and See

door Vertigo

Wit-Rusland, 1943. De SS van Heinrich Himmler en Hitlers Wehrmacht houden huis onder de bevolking van de dorpjes van de uitgestrekte Sovjetrepubliek. De vijftienjarige Florja is getuige van extreme misdaden wanneer hij optrekt met de partizanen en wordt zo pijlsnel stokoud.

De klassieker Come and See (Idi i Smotri) is de boeken ingegaan als de anti-oorlogsfilm die oorlog bijna fysiek weergeeft. Elem Klimovs meesterwerk won in 2017 de prijs van Beste Restauratie op het Filmfestival van Venetië.

Deze restauratie is vanaf heden ook bij ons verkrijgbaar op blu-ray en wij mogen daar enkele exemplaren van weggeven. Vul het onderstaande formulier in en misschien zie je wel een exemplaar in jouw brievenbus komen.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Blu-ray Come and See
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.