Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.10.2021

Wedstrijd Daughters of Darkness @ Film Fest Gent 2021

door Vertigo

Van 12 tot en met 23 oktober staat cinema opnieuw centraal in de Arteveldestad tijdens Film Fest Gent. Vertigo selecteerde tien must-sees met als rode draden dieren, dochters en de dood en geeft een duizelingwekkende dosis tickets weg!

Harry Kümels cultklassieker over twee Amerikaanse geliefden die in een Oostends hotel met een bloedzuigende hertogin en haar metgezel flirten, viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag. Dat wordt in de Theaterzaal van Vooruit gevierd met een speciale vertoning voorzien van een live soundtrack door Condor Gruppe. De Antwerpse band die zich graag laat inspireren door trippy seventiessoundtracks, zal de legendarische score van François de Roubaix respectvol naar zijn hand zetten.

Vertigo mag 5 duotickets weggeven voor de vertoning van Daughters of Darkness op 20 oktober om 20u30 in Vooruit Gent tijdens Film Fest Gent. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life.

Alle prijzen zijn weggegeven. Aan degenen met minder geluk: volgende keer maak je opnieuw kans!

Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier. Ook mogen tickets absoluut niet doorverkocht worden en het doorgeven van tickets aan derden mag alleen na overleg met Vertigo.