Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

28.11.2019

Wedstrijd Cleo

door Vertigo

De 17-jarige Cleo overleeft een verkeersongeval waarin haar beide ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert haar en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener. Cleo zoekt troost in haar pianospel, maar ook in haar ontmoetingen met de mysterieuze Leos.

Cleo, het knappe regiedebuut van Eva Cools, vertelt een waarachtig verhaal dat aan de ribben kleeft. Mee verantwoordelijk daarvoor zijn de prachtige vertolkingen van Anna Franziska Jäger als Cleo en Roy Aaernouts als Leos én de soundtrack, bestaande uit klassieke uitvoeringen van Rachmaninov en originele composities van Mauro Pawlowski.

Eén daarvan is de song Down from Nowhere. Wij geven enkele singles weg. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is je gegevens achterlaten via onderstaand formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Wedstrijd Singles Cleo
Bezig met versturen


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.