Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.10.2020

Wedstrijd Capone

door Vertigo

Capone zoomt in op de laatste maanden uit het leven van de legendarische Amerikaanse maffioso. Na een celstraf van tien jaar is hij weer op vrije voeten, maar hij sukkelt met dementie. Terwijl de ziekte zijn geest verteert, laat ook zijn gewelddadige verleden hem niet los.

Capone is de nieuwste film van Chronicle-regisseur Josh Trank. Voor de titelrol kan hij terugvallen op de briljante kameleon Tom Hardy. Met Matt Dillon en Linda Cardellini zien we ook mooi volk in de bijrollen.

Wil je deze film, die helaas een doortocht in de bioscopen miste, graag ontdekken? Dat kan, want wij geven enkele blu-ray’s weg. Vul het onderstaande formulier in en wie weet, valt er binnenkort een exemplaar in jouw bus.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

[formidable id=”784″]


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.