Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.04.2020

Wedstrijd Atlantique

door Vertigo

In het Senegalese Dakar lijkt de liefde tussen Ada en Souleiman zorgeloos, maar niets is minder waar. Ada staat op het punt te trouwen met een andere man en Souleiman besluit in een krakkemikkig bootje op zoek te gaan naar een betere toekomst. Een aantal dagen later verstoort een plotse brand Ada’s huwelijk en enkele meisjes worden bevangen door een mysterieuze koorts. De jonge agent Issa start een onderzoek.

In haar debuut Atlantique zoomt regisseuse Mati Diop in op de andere kant van de vluchtelingencrisis en won met dit surreële vluchtelingendrama terecht de Grand Prix du Jury in Cannes.

Wil je deze prijswinnaar graag in je huiskamer ontdekken? Goed nieuws, want wij geven enkele dvd’s weg. Je hoeft er alleen maar je gegevens voor achter te laten op het onderstaande formulier.

Vergeet ons zeker ook niet te volgen op FacebookTwitter en Instagram, en je enthousiasme over deze wedstrijd te uiten op deze kanalen met de hashtag #Vertigo4Life!

Selecteer een geldig formulier


Opgepast: deelnemers die via niet-Vertigo-gerelateerde sites meedoen of die meer dan één keer het formulier invullen, komen niet in aanmerking. Onze privacy policy vind je hier.

Lees meer over: